Salangen-Nyheter

Fellestur til Ibestad:

Kultur på høyt plan

May Eriksen håper mange melder seg på bussturen til Ibestad for å få en fin opplevelse. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Salangen frivilligsentral og Salangen Røde Kors arrangerer en fellestur til Ibestad i slutten av august. May Eriksen håper mange melder seg på før fristen. - Det er alltid hyggelig å skape noe i den stille tiden i ferien, sier hun.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ferietiden i Norge er alltid en tid hvor det er stille og rolig i både bygd og by. Derfor ønsker Salangen Frivilligsentral og Salangen Røde Kors å invitere alle til en spennende tur til Ibestad fylt med kultur, god mat og en guidet tur til Ibestad Kirke. May Eriksen ser fram til turen som skal skje i slutten av august. - Det er trivelig å skape noe godt i stilletiden av ferien, og turen til Ibestad er akkurat det som trengs, forteller Eriksen til nettavisen.

Lokal guide

Turen går fra Strandsenteret i Sjøvegan 31. august på klokkeslettet 09.00. Første stopp er frivilligsentralen på Ånstad hvor det skal serveres både kaffe og vafler. Eriksen har gode minner der fra. - De brukteo ofte å være på besøk hos oss her i Salangen, før de fikk sin egen frivilligsentral i Ibestad, forteller Eriksen til nettavisen. Etter besøket, går turen videre til Ibestad Kirke hvor en fra det lokale historielaget skal være guide. - Det er mye flott å lære om det lokalt i Ibestad. Det blir kultur på høy plan, sier Eriksen og ler. Videre får man muligheten til å dra på shopping på det gamle handelsstedet Donsegården, og spise middag før turen går hjem igjen. - Det er bare å melde seg på hvis denne turen høres spennende ut, oppfordrer Eriksen.

Påmeldingsfristen er 20. august. Ta kontakt med May Eriksen på tlf. 995 81 707, 

Gerd Daleng på tlf. 917 78 435 eller Anna Aglen Løkse på tlf. 993 48 480

ANNONSE
Annonse