Salangen-Nyheter

Dans Astafjord fortsetter med dansekvelder:

Danser inn i høstmørket

Are Peter Apeland (t.v) og Petter Pedersen er to av initativtakere til dansen på Salangen kulturhus førstkommende torsdag klokken 19.00. Foto: Jon Henrik Larsen

Det er blitt høst og mørkt om kveldene. Men inne på Salangen kulturhus er det annenhver torsdag fremdeles dans og hygge og spore.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2022 kl 15:57

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Gutta og damene i Dans Astafjord i Salangen er i morgen torsdag klar for en ny dansekveld. Det skjer fra klokken 19.00 på Salangen kulturhus.

- Vi håper mest mulig av mennesker kommer på "dans på lokalet" på Salangen kulturhus i morgen kveld, sier Petter Pedersen som er primus motor for Dans Astafjord.

Før sommerferien har de også arrangert dans på det regionale kulturhuset, og det har vært godt oppmøte med ca. 30 personer hver gang.

- I pausen så serverer vi vaffler og kaffe til kun kroner 50, sier Petter Pedersen og fortsetter å pusse danseskoene ivrig foran kveldens danseøkt.

Styrer musikklista

Are Apeland er mannen som styrer musikken og spiller de gode danselåtene.

- Det blir god dansemusikk for de godt voksne. God stemning og godt humør. Dette er ikke noe diskotek, det må jeg bare understreke. Det blir musikk som kan danses vals, sving og rolig dans til, sier Are Apeland.