Salangen-Nyheter

Far og sønn ute med ny melodi

Hedersang til kjærligheten og friheten

Håvard Sæbø er stolt over den nye sangen "Størst av alt" som understreker viktigheten av at man kan elske hvem man vil i Norge. Foto: Privat

Når kjærligheten trues av mennesker som vil den ondt, da er det viktig og løfte budskapet og overvinne det onde. Det har Håvard Sæbø og pappa Gunnar Sæbø nå gjort.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2022 kl 22:29

ANNONSE
Annonse

Sangen ble skrevet av Gunnar Sæbø etter de tragiske drapene i Oslo den 25.juni i år. Først ble teksten i sangen skrevet som et dikt, men ble fort omgjort til å bli en sangtekst i en inkluderende låt.

Håvard Sæbø er stolt over at pappa Gunnar Sæbø har laget en slik flott tekst.

- Det er en veldig fin tekst! Eg i samarbeid med Harald Troøyen i Harstad, har laget melodien. Harald har også spilt inn alle instrumenter og produsert sangen, sier Håvard Sæbø til nettavisen.

Kjent igjennom jobben

Håvard har vært så heldig og vært kollega med Harald Troøyen på Stangnes ungdomsskole i Harstad det siste året, og slik har samarbeidet oppstått.

- Jeg har spilt inn en sang med han tidligere også, så når vi laget den nye sangen sendte jeg melding for å høre om han ønsket å være med på denne. Og det ville han!, og slik ble sangtekst og melodi flott sammensatt til en melodi som hedrer kjærligheten, for den er størst av alt, avslutter Håvard Sæbø ovenfor nettavisen.

Han håper nå at mange hører på sangen og gjerne deler den videre i sosiale medier. Den ligger også ute på Spotify.

Hør sangen her: