Salangen-Nyheter

Elvejazz tilbake i Elvelund

Jazzer opp lørdagskvelden!

Lørdag er det igjen klart for det årlige arrangementet Elvejazz ved elvekanten i Elvelund. Campingplass-eier Tor-Arne Chruickshank og jazz-sjef Børge Ytterstad er begge klare. Foto: Jon Henrik Larsen

I morgen lørdag 6.august samler flere artister seg for å spille på Elvelund Camping til den såkalte Elvejazzen. Børge Ytterstad er klar for konserten og inviterer alle danseglade til elvebredden, etter to etterlengtede år uten jazz langs elvebredden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den etterlengtede jazzkveld ved bredden av Salangselva på campingen er endelig tilbake.

Doktor Børge Ytterstad har igjen samlet en gjeng med glade jazz-entusiaster for å sørge for god stemning.

I følge Ytterstad blir det veldig bra med Duke Ellington og svingjazz. Det vil bli spilt sanger fra en del filmslagere som folk vil kjenne fra særlig 50-tallet.

Lørdag kveld

Det hele begynner klokken 21.00 i teltet på campingen lørdag. Musikken skal i følge Ytterstad pågå frem til litt over midnatt. Det er også mulig og reservere bord i forbindelse med jazzen.

I lag med seg har Dr.Ytterstad en kvintett med Dag Erik Pedersen (kommer fra Vassvika på Senja) på bass, Børge Ytterstad, piano, Marit Sandvik (mor til den populære artisten Dagny fra Tromsø) med vokal, Øystein Nordvoll på gitar og trommis melkebonde Sverre Hågbo fra Målselv.