Salangen-Nyheter

Driverne av Maloney's Pub fortviler:

Materielle skader på uteserveringsdelen

Noen har enten rygget eller sklidd inn i uteserverings-tilbygget på Maloneys Pub på Sjøvegan i løpet av det siste døgnet. Dette synet møtte de frivillige driverne av pubben torsdag.
 Foto: Kjell Gundersen

Noen har enten rygget eller sklidd inn i uteserverings-tilbygget på Maloneys Pub på Sjøvegan i løpet av det siste døgnet. Dette synet møtte de frivillige driverne av pubben torsdag. Foto: Kjell Gundersen

Materielle skader på uteserveringsdelen på Maloney's Pub på Sjøvegan var det som møtte driverne torsdag formiddag.

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2023 kl 14:07

Annonse
Annonse

Hvordan nøyaktig skadene har oppstått på tilbygget til Lundbrygga som er uteserveringsdelen av Maloney's Pub, er usikkert. Men antakelig kan det være noen som har rygget borti, eller tatt en skrens på kaia også sklidd inn i utbygget som står nært inn på Lundkaia på Sjøvegan.

Trist

Det er i dag Sør Troms Museum som eier bryggeanlegget Lundbrygga på Sjøvegan der Maloney's Pub holder til. Driverne av pubben som er frivillige sjeler i Salangen Øl og Spaserforening fortviler over skadene som har skjedd på tilbygget.

- Dette kan selvfølgelig skje. Vi syns jo det er litt kjedelig da, å måtte bruke masse timer og penger på å fikse og ordne opp igjen. Om nån sliter med dårlig samvittighet e det bare å melde seg og komme å hjelpe til med å fikse det her, sier driverne av pubben på sine Facebook-sider.

Torsdag ettermiddag var det ingen som foreløpig hadde meldt seg som "synderne" bak skadene. Så det hele vil nok bli en forsikringssak som huseier må tilrettelegge for å bli ordnet igjen.

I løpet av torsdagen var skadene midlertidig utbedret på tilbygget til pubben i sentrum av Sjøvegan.
 Foto: Jon Henrik Larsen

I løpet av torsdagen var skadene midlertidig utbedret på tilbygget til pubben i sentrum av Sjøvegan. Foto: Jon Henrik Larsen