Salangen-Nyheter

Salangsværing ute med mer selvlaget musikk:

Ny melodi ble sluppet fredag

Tor Sigrud Larsen er glad for å komme ut med ny musikk i disse dager. Han håper at mange liker den nye sangen hans. Foto: Jon Henrik Larsen

Sist fredag slapp Tor Sigurd Larsen fra Rørbakken i Salangen ny musikk. Sangen har fått navnet «Not the Beginning. Not the End». Den er nå slippet på alle strømmeplattformer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2023 kl 14:44

Annonse

Alle kjenner godt til Tor Sigurd glødende musikkinteresse. Nå har han jobbet frem og fullført arbeidet med sangen «Not the Beginning. Not the End». Fredag kunne han smile fra øre til øre når sangen var tilgjengelig på strømmeplattformer.

Det er Tor Sigurd alene som er ansvarlig for den rike instrumenteringen; gitar, bass, tangenter, samt at han gjør all vokal på sangen som han selv har mikset i hjemmestudioet i Narvik.

Salangsværingen Ronald Alertsen har hatt låten til Larsen på gjennomgang og gjort den ferdig til salgbar låt. Dette har han gjort igjennom sitt Utsikten Studio.

Her kan du høre sangen som Larsen har slippet!

Coverbildet til sangen er det Tor Sigurd som selv har tatt. Bildet er hentet fra drømmestedet, fiskeplassen i Salangen der han finner ro og harmoni. Foto: Tor Sigurd Larsen