Salangen-Nyheter

Konsert på Lavangsheimen torsdag:

OJ kom med julestemninga til de eldre

Kontakten med publikum er viktig for helgelendingen Odd Jarle Hanssen når han holder konserter omkring. Torsdag kveld var det de eldre på Lavangsheimen i Lavangen som fikk en fin stund med julesanger. Foto: Jon Henrik Larsen

Torsdag kveld hadde countrysangeren Odd Jarle Hanssen, eller "OJ Hanssen" som hans artistnavn er, en varm og koselig julekonsert på Lavangsheimen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2022 kl 01:02

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Han reiser rundt i nesten hele Nord Norge og sprer juleglede til både yngre og eldre, Odd Jarle Hanssen som han egentlig heter. Men når han er artist kaller han seg for OJ Hanssen.

Torsdag kveld var han på besøk på Lavangsheimen på Tennevoll der han sang mange flotte julesanger for beboerne og andre gjester. Konserten var det Lavangen Røde Kors som sto for.

- Han er virkelig flink og synge, også er han no litt kjekk også, sier en av pleierne på Lavangsheimen da nettavisen spør om hva de synes om konserten.

Hver enkelt er spesiell

Odd Jarle er opptatt av at de eldre som han synger for, skal kose seg og føle seg trygg når han fremfører den ene etter den andre av gode og kjente julesanger. Han går rundt til hver og en av de som sitter og hører på konserten og får kontakt med dem slik at de føler seg spesiell under musikkseansen.

- Han er kjempeflink, og konsertene hans er veldig fine. Vi ser jo hvor fin kontakt han får med de som er tilhørere og det betyr mye for oss når vi skal arrangere dette, sier Kamilla Skoglund i Lavangen Røde Kors.

Fredag kveld skal spellemannen fra Helgeland synge og holde gratis konsert på Mazhar Mathus på Sjøvegan fra kl. 18.00, så de som vil høre fine melodier i inngangen til adventshelga har nå virkelig muligheten.

Under kan du se et videoklipp fra konserten på Lavangsheimen torsdag kveld: