Salangen-Nyheter

Dagny på Haikjeften i Narvik

Proppfull av energi!

Artisten Dagny spilte for over 4000 mennesker på Haikjeften i Narvik fredag kveld. Foto: Jon Henrik Larsen

Hun er en energikilde som gir alt på scenen, artisten Dagny fra Tromsø. Det kom veldig godt med for Haikjeft-festivalen som arrangeres for andre gang i Narvik.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2022 kl 16:20

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Festivalledelsen kan se tilbake på en utrolig god start på festivalen fredag, med over 4000 mennesker inne på området som nytet tonene av god musikk fra flere nordnorske artister som Violet Road, Ruben og Dagny. Sistnevnte var avsluttingsartist for fredagens festivalkveld. Og det var et utrolig godt valg!

Dagny, eller Dagny Norvoll Sandvik som hun egentlig heter, kommer fra Tromsø. Fredag delte hun ut energi til festivalpublikummet så det holdt! Med store smil og gledesrop fra henne på scenen sørget det for at kvelden ble helt fullkommen!.

Med seg på konserten fredag hadde artisten Dagny et band på fem. Foto: Jon Henrik Larsen


Bandet og henne

Med seg hadde hun et band på fem, fordelt på trommer, keyboard, elgitar, bass og ekstra vokal/kor. De alle spiller og tråkker til i elegant stil allerede første to åpningsnumrene som var «Let Me Cry» og «Backbeat». Dette er to svært fengende pop-låter med understreket stemningsgaranti. Settlista til Dagny besto videre av et spekter av varierte låter som skapte en god flyt i konsertopplevelsen.

Siste tone i konserten ble avsluttet med stor jubel og klapp fra publikummet. Velfortjent for en god konsertopplevelse levert av en nordnorsk hitmaskin!. Foto: Jon Henrik Larsen


Egen egenskap

Dagny har den egenskapen at hun i det ene øyeblikket kan sprenge festivalområdet med full allsang, jubel og dans til kjente favorittlåter som «Hit Your Heart» og «Ultraviolet», mens hun i det neste øyeblikket tar oss med tilbake til «opprinnelsen» med kassegitar og en nydelig nedstrippet solofremførelse av «That Feeling When», som kanskje får fram det beste i hennes fantastiske unge sangstemme. Dette selvsagt omringet av et hav av festivaldeltakere bølgende med mobilblitzen slått på.

Se videosnutt fra konserten her med melodien «Love you like that»

Festivaldeltakerne som nettavisen snakket med under fredagens konserter, var svært godt fornøyd med artistvalgene som festivalledelsen hadde gjort for den første dagen av årets Haikjeft!.

Gitaristen levde seg inn i hver en tone han spilte. Foto: Jon Henrik Larsen