Salangen-Nyheter

Innspillingen av nye episoder av «Gyngestolen» er ferdig:

Solveig synger av full hals!

Seks nye epioder av programmet «Gyngestolen» er nå ferdig innspilt. Solveig Solnes er en av gjestene i programmet, og hun storkoset seg under innspillingen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2022 kl 10:50

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Programinnspillingen av de seks episodene har pågått i to uker nå, og seks gjester har sittet i gyngestolen på mimrerommet på Salangen- bo og eldresenter og latt seg bli intervjuet av programvertene Johanne Eline Driveklepp og Herleif Kristoffersen.

*Saken fortsetter under bildet

Ungdommer fra Salangen Røde Kors var svært deltakende i arbeidet under innspillingen av Gyngestolen. Her i lag med tekniker og regi-ansvarlig Jon Henrik Larsen. Foto: May Eriksen


Redigeringsarbeid

Nå gjenstår bare redigeringsarbeidet for produksjonsstaben i Nye Salangen-Nyheter AS. Alle programmene skal være ferdig redigert til over nyåret, da de første før- premierene skal arrangeres på Toppen-stua på Salangen bo- og eldresenter av Salangen Røde Kors. Når før-premierene er unnagjort, vil leserne ute på Salangen-Nyheter få glede av å kunne se hver episode og høre lokal kulturhistorie fra Salangen.

Det er personene Herulv Tunheim, Anna Andersen, Harald Hellum, May Eriksen, Inger Meyer og Solveig Solnes som gjester programmet igjennom denne sesongen av «Gyngestolen».

Solveig Solnes var utrolig glad og fornøyd under innspillingen av programmet som omhandlet henne og livet hun har hatt.

- Dette var virkelig hyggelig og koselig å gjøre. Jeg har storkoset meg!, sa Solnes og tok en sang av hjertens lyst. Hun liker nemlig og synge, og gjør det så ofte hun kan. Se video av Solnes synge øverst i artikkelen!

Inger Meyer er en av gjestene i denne sesongen av «Gyngestolen». Her blir hun pudret og sminket før opptak av Mariann Sørensen. Foto: Jon Henrik Larsen