Salangen-Nyheter

Skatt nord besøker Gratangen:

Kurs for de nyetablerte

Det vil bli avholdt ett regnskapskurs i Gratangen, for nyetablerte næringsdrivende i regionen. FOTO: ILLUSTRASJON

ÅRSTEIN: Skatt Nord pleier som regel bare å holde regnskapskurs i større byer og tettsteder, men grunnnet mange nyetableringer i regionen så kommer de nå til Gratangen. Kurset skal holdes i morgen onsdag 1.februar.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har vært mange nyetableringer av bedrifter i regionen og dette har fått Skatt Nord til å arrangere et regnskpskurs i Gratangen.- Normalt pleier vi bare å holde kurs i byer eller på større tettsteder, men grunnet det store antallet nyetableringer av bedrifter i regionen har vi bestemt oss for å arrangere kurs i Gratangen, sier Stein Tore Sebulonsen i Skatt Nord. Han oppfordrer videre alle som har nyetablerte firmaer til å melde seg på dette kurset.

Årstein

Selve kurset er et tretimrskurs og blir avholdt på rådhuset på Årstein i Gratangen imorgen 

onsdag 1.februar fra klokken 12.00 til klokken 15.00

. Tema på dette kurset blir blant annet forskudds-skatt, regnskap, merverdiavgift og så videre. - Det oppfordres også til å stille spørsmål underveis. Det er ved å stille spørsmål om det man lurer på, det lærer man av, sier Sebulonsen til nettavisen.

Påmelding

Påmeldingen skjer på telefon til Sebulonsen personlig. Han er tilgjengelig på dagtid mellom 08.00 og 16.00 fra og med onsdag 18.januar. - Telefon nummeret til meg er

95 24 24 18

. Dette kurset anbefales alle som har nyetablert firma for å få litt innsikt i regnskapsføringen. For selv om man kanskje har leid inn regnskapsfører så er det til syvende og sist en selv som har ansvaret for at alt er rett og da kan det være greit å kunne noe, avslutter Sebulonsen.

ANNONSE
Annonse