Salangen-Nyheter

Nye drivere av Joker Salangsverket:

Kvalitet til kundene

Lisbeth Aamo Knutsen gleder seg over overtakelsen. FOTO: TINA HANSEN

MEDBY: Når Torstein Sørensen nå går av med pensjon, står Per Willy og Lisbeth Aamo Knutsen klar for å overta driften av den hverdagslige og søndagsåpne lokalbutikken Joker Salangsverket.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

1. oktober er den offisielle overtakelsesdatoen, men allerede nå kan du se både Per Willy og Lisbeth i full sving på butikken. - Vi har allerede fått meget positive tilbakemeldinger på både service og butikken i seg selv, sier Per Willy. Butikken er per nå ikke endret utseendemessig, men Knutsen tar sikte på å gjøre endringer etterhvert som de har kommet inn i driften.

Kvalitet er viktig

Butikken har kun 2 ansatte, nemlig ekteparet Knutsen. Per Willy har vært i serviceyrket i over 20 år, mens Lisbeth har vært inne i yrket i 10 år nå. - Det er viktig med både kvalitet og gode rutiner, sier Lisbeth. Dagligvarebutikken fortsetter også med vareutkjøring som den alltid har gjort, og leverer hver tirsdag og fredag etter bestillinger som kommer inn på mandager og torsdag. Joker leverer varer til 5 barnehager og SFO og til de som rett og slett ikke kommer seg på butikken. - Vi leverer helt til Øvre Salangen, føyer Knutsen til. Butikken er også en sjeldenhet idag ettersom at de har stengt kun 3 dager i året - 1. juledag, 1. nyttårsdag og 17. mai. - Søndager og andre helligdager er jo de dagene vi har det mest travelt!, smiler Per Willy.

"Fryseriet" består

Puben som ligger i underetasjen kommer også til å fortsette driften ved hjelp av Lisbeth og Per Willy, og holder åpent som vanlig i tillegg til at lokalene kan leies. - Dette er ikke bare en jobb, men også fritiden vår, sier Lisbeth. - Vi ønsker å tilby lokalbefolkningen et kvalitetstilbud når det gjelder både butikken og et sosialt sted å være. - Det kan hende at vi setter i gang et tilbud til den yngre garde som er interessert i musikk etterhvert, slik at "Fryseriet" kan være et sted for dem å opptre hvis de spiller i band eller bare vil prøve seg på en liten scene, sier Per Willy. - Forøvrig så blir det dart etterhvert!, smiler han.

Knutsen Dagligvare AS

Ekteparet står på for å få butikken til å gå som den skal, og trives både med jobben og hverandre på fulltid. Butikken har åpent alle hverdager fra 09.30 til 18.00, såvel som søndags- og helligdagsåpent.