Salangen-Nyheter

Godt samarbeid og enda bedre mat:

- Kvalitetsmat i særklasse

- Dyrøymat leverer kvalitetsmat av særklasse, og har mange variasjoner som kan gjøre hvem som helst fornøyd, sier Agnar Magne Fossbakk til nettavisen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

BRØSTADBOTN/SJØVEGAN: Tett samarbeid mellom butikker og bedrifter tvers over kommunegrenser bringer mye godt med seg. Coop Extra Sjøvegan og Dyrøymat er et eksempel på et godt samarbeid hvor alle partene er gladelig fornøyde.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Daglig leder ved Coop-Extra på Sjøvegan Agnar Magne Fossbakk har flere ganger uttalt seg i Salangen, og fortalt at han er veldig opptatt av lokal mat. I følge han er kortreist mat noe kunder setter større pris på enn frysevarer sendt over landegrensene, og mer lokalt kan det ikke bli når Coop Extra får mat fra bedriften Dyrøymat i nabokommunen. - Dette samarbeidet mellom butikken og bedriften har lenge vært god. Vi har nesten utsolgte varer hver uke, og med millionbeløp på inntekten viser at folk setter utrolig stor pris på dette tilbudet. Dyrøymat er vår største kunde, og de leverer kvalitetsmat i særklasse som alle kan nyte godt av, sier Fossbakk fornøyd til nettavisen.

Dyrøymat tilbyr noe nytt hver eneste uke, og Agnar Magne Fossbakk kan kommentere flere kunder kommer tilbake for å se hva som blir tilbydd. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Fornyes hver uke

Coop Extra-sjefen ser ukentlig de samme kundene som kommer tilbake for å se hva Dyrøymat kan servere i pakkene sine, for de bringer noe nytt på menyen hver uke. - De har en stor variasjon som passer til alle og enhver. En uke har de for eksempel laks med skikkelig gode poteter, eller finnebiff med noe godt på siden som i neste uke byttes til noe annet, sier Fossbakk. I følge Coop Extra-sjefen er noen porsjoner såpass store at de varer i flere dager, noe som passer bra for de med travle dager.

Kokkene på Dyrøymat påser at maten de leverer er av god kvalitet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Stolt med samarbeidet

Daglig leder, og sjefskokk i Dyrøymat, Tore Nordahl skryter varmt av Agnar Magne Fossbakk, og er kjempefornøyd, og ikke minst veldig stolt over samarbeidet de har med Coop Extra på Sjøvegan. - Den største avtalen vi har er med Agnar Magne. Han har vært en primus motor for Dyrøymat, og en god ambassadør, sier en begeistret Nordahl til nettavisen. Sjefskokken i Dyrøymat kan fortelle at samarbeidet har satt Dyrøymat på kartet. - Vi har blitt et merkenavn. Etter at vi startet i Sjøvegan, har vi spredd oss til flere Coop- butikker i regionen. Blant annet på Setermoen, Bardufoss og Finnsnes bare for å nevne noen, forteller Nordahl til nettavisen, og legger avsluttende til at de ser fram til å drive videre, og bli bedre på det de liker best å gjøre. - Vi steller ukentlig i stand individuelle middager i Sjøvegan og Dyrøy. Mette mager og smilende munner er noe man kan bli fornøyd med, avslutter Nordahl fornøyd.