Salangen-Nyheter

Bakgrunnsstatis fra Salangen:

Kyrre går til filmen

Kyrre Tunheim står fremfor ambulansebilen som måtte endres til Ambulance i filminnspillingen.

SJØVEGAN: To av våre salangsværinger, Kyrre Tunheim og John Kåre Bjørndahl har vært med som bakgrunnsstatister i den nye spillefilmen «Low of the Land» som spilles inn på Filmcamp i Målselv.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Kyrre Tunheim og John Kåre Bjørndahl var innkalt, rett før påske, til å delta som bakgrunnsstatister i den nye spillefilmen som filmes på Filmcamp. Filmen har fått navnet «Law of the Land» og er en nordisk western der hester er byttet ut med snøscootere. Filmen er en samproduksjon mellom Finland og Norge som filmes på Filmcamp. - Jeg kan ikke si hva scenene handlet om, men det var artig å være med. Jeg og en god arbeidskollega ble innleid og sendt fra UNN til å bli med på filmen som ambulansepersonell. Det var ikke de store greiene, vi kjørte bare rundt i sykebilen. Jeg trur du må se godt etter for å se at det faktisk er oss, forteller Tunheim til nettavisen.

Ikke føste gang

Tunheim legger til at dette er noe han kan nå krysse av fra sin Bucket list. - Det er ikke hver gang man får muligheten til å være på film. Dette er faktisk den andre filmen jeg har deltatt i, da var jeg også som en statist i bakgrunnen. Nei, jeg skifter ikke over til en ny karriere, enda, avslutter Tunheim og ler.

Mye venting

For John Kåre Bjørndahl var dette en helt ny opplevelse og kanskje en helt ny karriereretning. - Jeg har aldri gjort no lignende. Jeg har bare gjort amatørteater og dette er helt klart et nytt karrierevalg. Jeg møtte mange trivelige folk. Det ble utrolig mye venting og vi tok scenene flere ganger. Jeg er usikker på om noen vil kunne se at det er meg, men de vil i hvert fall kjenne meg igjen på latteren, sier John Kåre Bjørndahl.