Salangen-Nyheter

Storfornøyd Sjøvegan Hytta- kunde:

-Laft til å være stolt av

På bildet: Sogndalingen Sigurd Gurvin (innerfelt) er strålende fornøyd med hytteproduktet fra Salangen.

Det at det lokale hytteproduktet fra Salangen, nemlig Sjøvegan Hytta brer om seg på landsbasis er kjempepositivt, spesielt når kundene blir strålende fornøyd.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2010 kl 00:00

Annonse
Annonse

Sjøvegan Hytta selger som varmt hvetebrød både på land og strand omkring i Norge. En av plassene er i Sogndal, der Sigurd Gurvin har kjøpt en 50 kvadrat stor hytte av leverandøren i Salangen. Han har selv montert opp hytta, der den står på en fin fjelltopp i Sogn og Fjordane. Sogndalingen er kjempefornøyd med produktet han har kjøpt. - Jeg er utrolig fornøyd med samarbeidet jeg har hatt med Sjøvegan Hytta og deres representanter der oppe i nord, sier Sigurd Gurvin fornøyd over telefon.

Enkel og sette opp

Det som fasinerte Gurvin så mye med Sjøvegan Hytta var det gode treverket som var plukket ut til laftematriellet. I tilegg var det også den enkle metoden og sette opp hytta på. - Jeg må virkelig si at de har proffesjonelle folk til å velge ut tømmeret til hyttene der oppe. Det står det stor respekt av, sier Sigurd Gurvin til nettavisen. Han er snart ferdig med sin hytte, og ser fram til å ta den i bruk.

Vil ha flere hytter

Sogndalingen har tildigere vært med på og sette opp andre hyttemodeller fra andre produsenter, men de kommer ikke i nærheten av lettvintheten som Sjøvegan Hytta kan levere. - Det var levert ferdig i deler til meg, slik at jeg kunne montere den enkelt og greit opp. Det var også med en liten stilase som gjorde at alt var mye enklere og få på plass, sier Gurvin svært så fornøyd. Han vil nå anbefale hytteproduktet til andre sambyggninger.

Glad for ros

Selger for Sjøvegan Hytta, Kjell Rune Martinsen er kjempeglad for at Sigurd er fornøyd med hytta. - Vi har hatt en tett dialog, og han har vært positiv hele tiden. Vi er kjempeglad for å kunne få lov til å levere en slik hytte til en så fornøyd kunde, sier Martinsen fornøyd. Og hvem vet, kanskje med tiden er det flere Sjøvegan Hytter og se i Sogn og Fjordane....