Salangen-Nyheter

Synger sin versjon:

Laget sin egen "Ja, vi elsker"

Hun har laget sin egen versjonen av den allment kjente og kjære nasjonalsangen "Ja, vi elsker".

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2020 kl 00:00

Annonse
Annonse

Hun forklarer at hun fikk lyst til å lage en egen, modernisert versjon av nasjonalsangen.

- Jeg synes det er en utrolig fin sang. Jeg fikk lyst til å lage en moderne pianoversjon av den. Den bringer frem masse minner, nostalgi og varme følelser, sier hun.

Tilbakemeldingene har vært mange og bare gode.

- Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger. Det har blitt mange positive og gode ord. Ingen negative tilbakemeldinger, forteller North.

Hun erkjenner at det kan komme reaksjoner på at hun rokker ved nasjonalfølelsen i mange.

- Jeg tenker det er slik med musikk at alle skal få synes og føle det dem vil. Det har jeg forståelse for. Etter alle de positive tilbakemeldingene har jeg vurdert å lage en lengre versjon, forteller Camilla North

Musikkvideoen ble laget sammen med Camilla Norths mor.

- Jeg og min mor laget videoen. Jeg tenkte at jeg måtte ha fin norsk natur og bunad på når jeg gjorde dette. Vi er nybegynnere og må bare prøve oss fram, sier hun.

I det daglige jobber hun som kulturskolelærer i Bergen.

- Jeg underviser mange flinke barn og unge i sang og piano. Det blir også litt skriving av låter sammen med dem. Det er en travel hverdag, men veldig gøy, sier hun.

I disse koronatider har mange av spillejobben forsvunnet. Likevel ser hun positivt på tingenes tilstand.

- Det blir få spillejobber. Jeg skulle til Oslo for å spille inn en singel, men denne tiden gir oss tid til å reflektere. Jeg gleder meg veldig til vi kan sees igjen og klemme folk, avslutter hun.

LÆRER: I det daglige jobber hun som kulturskolelærer. - Jeg underviser mange flinke barn og unge i sang og piano. FOTO: RAYMOND LAKSHOL