Salangen-Nyheter

Gav tips på grillmat:

Laget stort grillshow

Grillmesterne til Coop Grill Perfekt er Helene Henriksen og Emil Karijord sto for grilling nede ved Coop Extra på Sjøvegan. I løpet av to måneder skal de besøke samtlige Coop Extra butikker i hele Nord-Norge. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Mandag fikk Coop Extra på Sjøvegan storfint besøk med representanter fra Coop Grill Perfekt som holdt grillshow ute på parkeringsplassen. Her fikk kundene både smake på god grillmat og kunne få gode grilltips fra ekspertene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Med både musikk, gassgrill og telt hadde representanter fra Coop Grill Perfekt tatt turen opp til Sjøvegan for å for å grille til kundene. Under grillshowet på mandag fikk kundene smake på god grillmat i fra deres utvalg av grillprodukter, i tillegg til råd og tips. - Vi har med oss ostegrill, et utvalg snadderpølser og laks og koteletter som vi skal marinere og lage litt garnityr til, forteller grillmester for Coop Grill Perfekt, Emil Karijord.

Assisterende butikksjef ved Coop Extra Sjøvegan, Ove Gundersen er tydelig fornøyd med grillmaten, og oppfordrer alle til å komme å smake. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Selger i bøtter og spann

Assisterende butikksjef ved Coop Extra Sjøvegan, Ove Gundersen er storfornøyd med besøket og forteller at grillsalget har gått storslaget så langt i år. Bare til sist helg solgte de over en pall med grillkull. Hver dag frem til torsdag vil de få nye leveringer med grillprodukter for å kunne forsyne etterspørselen fra kundene. - Vi selger grillmat i bøtter og spann for tiden så det er viktig at vi har varer i hyllene, forteller Gundersen til nettavisen.