Annonse
Salangen-Nyheter

Treningen er startet i Bardu:

Lær deg gatedans!

Wanja Merethe Nerli er trener for hiphop og street dance i Dans Bardu. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Wanja Merethe Nerli er trener for hiphop og street dance i Dans Bardu. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SETERMOEN: Nå er tiden inne for oppstart av ulike aktiviteter rundt om i regionen. I Bardu er de kommet igang med trening på hiphop og street dance, så nå er det bare å melde seg på å være med. - Dette er både gøy og god trim, sier Wanja Merethe Nerli til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Høsten er jo tiden for å komme igang med ulike aktiviteter og kurs, etter sommeren og ferieturene. - Så absolutt, og vi er kommet i gang med treningen på HipHop og Street-dance i Bardu og vil fortelle at vi eksisterer. Så nå håper vi at det er mange som finner dette interessant og kommer på våre treninger som vi har hver torsdag. For 4. til 7. klasse foregår treninga fra kl 16.30 til kl 17.30, for 8. klasse og til og med 3. år på vidergående skole er tidspunktet kl 18.00 til 19.00. Sist men ikke minst for de voksne i alle aldre, foregår treningen mellom kl 19.00 og 20.00 og kalles Voksenpartiet, forteller den 14 år gamle treneren Wanja Merethe Nerli til nettavisen.

Dansekonkurranse

Denne form for fysisk fostring er sikkert bra for både kropp og sjel i alle aldre. - I fjor var vi 15 deltakere og vi håper på at enda flere vil bli med på dette i år. Vi er faktisk 5 trenere som holder på og selv var jeg med på konkurranse i fjor. Vi har Kristina Erika Nordmo som er 18 år og har deltatt i EM i dans og om en måned reiser hun å deltar i VM, noe vi er veldig stolt av. Treningen foregår i Ungdomsklubben SMASH som ligger ved barneskoolen i Bardu, så kom og bli med du også for dette er veldig gøy, så la oss bli ei stor gruppe oppfordrer Wanja Merethe Nerli.

Annonse