Salangen-Nyheter

Dancelab kommer til Lavangen:

Lær deg kule "moves"

Lørdag 27. mai kommer DanceLab til Lavangen for å holde hip-hop kurs, og søndag skal de til Dyrøy. FOTO: PRIVAT.

TROMSØ/TENNEVOLL: For de danseglade i Lavangen skal det neste helg arrangeres et hip-hop kurs i regi av Dancelab. Eier av Dancelab, Jarl-Tore Helmobakk forteller at de ønsker å skape et aktivt tilbud for barn å unge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dancelab har i lengre tider vist at de ønsker å aktivisere barn og unge rundt omkring i Norge. De har i de siste tidene snakket med rådmenn i flere kommuner for å skape kontakter, og nå kan de stolt vise til deres workshop som for første gang kommer til Lavangen. - Vi er glad for at de første workshopene er kommet til Lavangen og kan være med å inspirere barn og unge til å trene og kanskje bli med med til Tromsø på gratishelga vår i hip-hop 2. til 4. juni. Da samler vi hele norgeseliten av dansere til å instruere og å lære bort hip-hop til barn og ungdom, forteller Jarl-Tore Helmobakk i intervju med nettavisen.

Kom å lær kule moves

Nå er dansegruppa ute på en liten runde og arrangerer hip-hop kurs for barn og unge i håp om å skape mer blest rundt aktiviteten. - Vi vil at unge skal komme å ha det artig, lære seg å snurre på hodet, og flere andre kule "moves", avslutter Helmobakk til nettavisen. 27. mai besøker de i Lavangen for å holde kurs, og den 28. mai skal de besøke Dyrøy. Kurset er på 2 timer og koster 250 kroner begge stedene.

ANNONSE
Annonse