Salangen-Nyheter

Interesserte fra lag og foreninger i Salangen:

Lærte om bruk av Tilskuddsportalen

15 interesserte personer møtte frem til veiledningsmøte for bruk av Tilskuddsportalen torsdag kveld på Salangen bibliotek. Karla Sende fra Salangen kommune sto for opplæringen.
 Foto: Jon Henrik Larsen

15 interesserte personer møtte frem til veiledningsmøte for bruk av Tilskuddsportalen torsdag kveld på Salangen bibliotek. Karla Sende fra Salangen kommune sto for opplæringen. Foto: Jon Henrik Larsen

Salangen kommune har gått til investering av abonnement på Tilskuddsportalen. Portalen gir en oversikt over søknadsmuligheter for offentlige tilskudd i Norge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Tilskuddsportalen er et digitalt oppslagsverk med over 2700 søkbare tilskudd. Tilskuddsportalen gir en god oversikt over ulike tilskudd.

Tilskuddsportalen består av to portaler: En for kommuneansatte og en for frivillige i lag og foreninger samt organisasjoner.

Fikk opplæring

Torsdag kveld møtte 15 personer frem på møte på Salangen bibliotek for å få en gjennomgang av portalen og hvordan man kan bruke den på en god måte for å finne de ulike tilskuddsmulighetene. Det var Folkehelsekoordinator Karla Sende i Salangen kommune som sto for gjennomgangen på en veldig god og informativ måte.

Abonnerer på tjenesten

Salangen kommune har bestilt og betalt 22.000 kroner for å ha tilgang til portalen, både for sin egen del for å kunne søke om tilskudd til ulike tiltak igjennom organisasjonen, men også for at lag og foreninger i Salangen skal kunne benytte den for å søke tilskudd, som kan skape enda mer aktivitet i vårt lokalsamfunn. Det blir i første omgang et prøveprosjekt på 1 år for å se om tilskuddsportalen blir brukt.

Annonse