Salangen-Nyheter

Leverte igjen:

Lars Bremnes kom tilbake

Lars Bremnes spilte mange av sine melodier, både kjente og nye. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ØVRE SALANGEN: I går kveld leverte Lars Bremnes nok engang en vellykket konsert i Salangen. Lars Bremnes kom tilbake til Salangen etter at viseklubben Baluba sendte en invitasjon til han.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Forrige gang Lars Bremnes besøkte Salangen var i 2014 da han fikk fullt hus ved konserten på kulturbrygga på Sjøvegan. I går kveld holdt han konsert igjen i Salangen, bare denne gangen var konserten på grendehuset i Øvre Salangen. Det var viseklubben Baluba som hadde invitert han oppover, i samarbeid med ungdomslaget i Øvre Salangen som stod for serveringen av mat og drikke. Lars Bremnes sier det var flott å komme tilbake til Salangen. - Det var et nydelig publikum, de lyttet og fulgte med på teksten. Det som er flott med å besøke Salangen er at man blir tvunget ut av E6 og over i et annet landskap, sier Bremnes fornøyd etter gårdagens konsert.

Hver eneste stol var tatt i salen på grendehuset i Øvre Salangen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Stiller opp

Bremnes sier at han gjerne møter opp på konserter på små bygder så lenge det er noen som vil høre på musikken hans, og han er fornøyd med kvelden i tilegg som han ønsker å gi ros til arrangør. - Det er en arrangør her som har jobbet og stått på i hele dag. Du ser de er interessert og brenner for musikk, noe som er veldig viktig, sier Bremnes. Bremnes ble overrasket av å høre at han er desidert salangsværingens favorittartist. - Det visste jeg ikke, sier han overrasket og flirer.

Kjente melodier

Det var en fantastisk fin opplevelse på grendehuset i går kveld. Publikum lyttet til musikken og teksten som kom fra den lille scenen. Kjente melodier som "Fiolinan" og "Å kunne æ skrive" ble selvsagt fremført i lag med mange andre gamle og nye melodier. Bremnes fikk også publikum til å flire med sine artige vitser og humoristiske historier.

Konserten ble avsluttet med en varm klem fra Katrine Mari Nordgård, som også overrekte Lars Bremnes viseklubbens krus. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ANNONSE
Annonse