Salangen-Nyheter

Til motorsagkurs på Felleskjøpet:

Lars-Kai søker damer!

Butikksjef Lars-Kai Nordmo på Felleskjøpet Sjøvegan er klar for sagkurs for kvinner. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Butikksjef for Felleskjøpet på Sjøvegan, Lars-Kai Nordmo (bildet) går i disse dager ut og søker etter tøffe damer som vil lære seg med motorsag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Nå kan damene overta vedhogsten fremover, etter deltakelse på motorsagkurs som skal avholdes på Fellekjøpet på Sjøvegan den 10.mars..- Jeg skal selv være instruktør for kurset. Deltakerne får instruksjon om bruk av sikkerhet og bruk av verneutstyr, stell og vedlikehold av motorsag, filing av sagkjede, sier Lars Kai Nordmo som selv skal ta med seg kursdeltakerne ut i skogen slik at de får innføring i hogst og felling av trær. - Dette kurset har vi hatt før, og da har det vært meget god oppsluttning om kurset. Jeg oppfordrer damene å ta kontakt. De må være kjapp å melde seg på, da det bare er 15 plasser på kurset, sier Lars Kai til nettavisen.

Tidspunkt

Kurset skal være fra kl. 11.00 til 15.00 på dagen. - Jeg er blitt klar over at kanskje tidspunktet ikke er det beste for kvinner som er i jobb, men vi vil prøve å tilrettelegge, og om nødvendig forskyve litt på klokkeslettet som er valgt, så ta kontakt snarest, så finner vi ut av det etterhvert, avslutter en engasjert Lars Kai Nordmo til nettavisen.