Salangen-Nyheter

Holder kurs i motorsagbruk:

Lars-Kai søker damer!

Lars-Kai Nordmo på Felleskjøpet på Sjøvegan søker etter damer som vil lære seg med motorsag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Daglig leder på Felleskjøpet på Sjøvegan, Lars-Kai Nordmo (bildet) går nå ut og søker etter spreke damer som vil lære seg og bruke motorsag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det å få damer til å være aktive med motorsaga er viktig for Felleskjøpet. Nå arrangeres det gratis kurs innenfor faget, og det med faginstruktør fra leverandøren Stihl. - Kurset skal holdes tirsdag 18.september fra kl. 16.30 til klokken 19.00 på kvelden i Polar Zoo i Salangsdalen. Det blir kjempebra, og det er KUN for damer, sier butikksjef Lars-Kai Nordmo og smiler.

Spennende

Det er i dag mange damer som har lyst å lære seg med motorsagen, og nå er muligheten tilstede. - Regner med at det er noen jenter/damer der ute som kunne ha tenkt seg noe slikt. Så jeg tar en test om vi har noe tøffe jenter der ute, sier Lars-Kai spent. De damene som har motorsag og verneutstyr, kan ta dette med på kurset. Hvis man ikke har, får man låne dette av Felleskjøpet. - Det er kun 15 kursplasser på dette opplegget, så det gjelder å være snar og melde seg på nå til oss på Felleskjøp- butikken her på Sjøvegan, sier Lars-Kai. Det blir selvsagt kaffe og enkel servering underveis i kurset.