Salangen-Nyheter

Line Mari Kristiansen har stått på:

- Låten er veldig personlig

Line Mari Kristiansen har gitt ut en ny singel som betyr mye for henne.

SETERMOEN/SJØVEGAN: Line Mari Kristiansen (bildet) er født og oppvokst i Nord-Norge, og har gjort seg bemerket med låtene "Fly High Fly Low", og "Why Do I Cry" som har blitt spilt på landsdekkende radio i Norge. Nå har hun kommet med en ny singel.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den kritikerroste musikeren Line Mari Kristiansen fra Bardu viser med glede og stolthet sin nye singel "Crush", som ikke har blitt spilt inn i Norge, men i England. - Jeg var så heldig med å få spille låten inn i London. Bare det har vært en kjempestor opplevelse for meg, sier Kristiansen til nettavisen. Låten omhandler kjærlighet, og er bygd opp av veldig mange personlige erfaringer fra artisten selv. - Det er på både godt og vondt. Jeg liker å skrive om personlige ting som kanskje de som lytter på kan kjenne seg igjen i, forteller Kristiansen.

Ny låt

- Det er en lett poplåt, som er ment for å danses til og for å lette på humøret, sier Kristiansen når hun beskriver den nye låten. Den handler om det å være forelsket. - Jeg legger veldig mye av hjertet og sjela min i musikken, så låtene jeg lager er veldig personlige, sier Kristiansen til nettavisen. Man kan si at en blir bedre kjent med artisten selv ved å høre på låtene. Sangen "Crush" kan allerede forhåndsbestilles på iTunes, og blir tilgjengelig 27. mai.

Sangen "Crush" blir tilgjengelig 27. mai på iTunes.

Musikklivet

Kristiansen kan fortelle til nettavisen at musikk er veldig hardt arbeid hvis man skal satse hundre prosent. - Man må gi veldig mye av seg selv, og bygge seg opp. Veldig mange ting må klaffe perfekt. Jeg har brukt mye tid på det nye albumet, så veldig mye har gått mye i ett, sier Kristiansen til nettavisen. Det stopper ikke arbeidet for bardudølen, for hun har nye prosjekter som kommer. - Jeg skriver låter og jobber med prosjekter kontinuerlig, og det kommer mer musikk fra meg, men akkurat nå vil jeg holde kortene tett inntil brystet. Spare litt på kruttet kan man si, avslutter Kristiansen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse