Salangen-Nyheter

En festlig aften på Kåre:

Latter og stilfulle hatter

JenteBaluba stod for underholdningen på Damenes aften. FOTO: ALEKSANDER WALØR

JenteBaluba stod for underholdningen på Damenes aften. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: I går torsdag var det duket for damenes aften inne på "Kåre på kaia". Det var godt over 60 damer som møtte opp på arrangementet, og som ikke savnet mannfolkene. - Det blir ekstra spesielt når det ikke er menn til stede, sier Camilla Reite og ler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Camilla Reite var en av damene som hadde bestemt seg for å møte opp ilag med flere damer, med hjemmelagde svarte hatter. - Det var hattetema og vi har en kreativ dame på jobb som lagde en mal på hvordan vi kunne lage oss noen fine hatter, sier Camilla Reite ovenfor nettavisen. Hattene var pyntet opp med ulike glitter og blomstre.  Reite legger til at det noe helt annerledes å ha ingen menn å pynte seg opp for, men heller å pynte seg opp for hverandre.

- Vi må kjøre stil når vi skal kjøre stil, flirer Camilla Reite. FOTO: ALEKSANDER WALØR

- Det er veldig sosialt

Av de yngre deltakerne var det Inger-Lise Sætrevik Apeland som møtte opp og hun syntes det er flott at damene hadde en kveld der de kunne være sosial. I tillegg til kvelden hadde samtlige butikker på Sjøvegan langåpent og det hadde Inger-Lise benyttet seg muligheten av. - Mange av butikkene hadde gode tilbud, og det har vært en fantastisk dag å bruke til shopping lokalt, sier hun. Det har også vært konkurranse for de som tok vare på kvitteringer fra handelen som var gjort tidligere på dagen. - Jeg har tatt vare på kvitteringene, så jeg er med i konkurransen, sier hun spent.

- Det er mennene som er sjåfører i kveld, ler Inger-Lise Sætrevik Apeland. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Annonse