Salangen-Nyheter

Nå kommer Lavangen-kalenderen:

Lavangen i bilder!

Lavangen i bilder kan fås kjøpt på Spar Tennevoll.

TENNEVOLL: Nå kan lavangsværinger skaffe Lavangens egen Lavangen-kalender for 2017, etter at hobbyfotograf Heidi Maria Karlsson savnet en slik kalender i Lavangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Fotograf Heidi Maria Karlsson fra Lavangen har produsert Lavangens nye og egen Lavangen-kalender. - Lavangen har tidligere hatt sin egen kalender, og siden nabokommunene har sine kalendre tenkte jeg at jeg kunne lage en til oss etter jeg fikk skryt for mine fotografier, sier Karlsson fornøyd til nettavisen. Siden dette er hennes første kalender har hun vært forsiktig å bare produsert 40 stykker, men om behovet er der ser hun ikke bort i fra å printe flere.

Heidi Maria Karlsson viser fram neste års utgave av Lavangen-Kalenderen. FOTO: PRIVAT

- Har bare godt kamera

Fleste bildene til Karlsson er fotografert i fra Røkenes området, men hun har også lagt inn bilder fra andre områder i Lavangen. Hun sier beskjedent at hun er en hobbyfotograf som bare har et bra kamera. - Noen vil si at jeg har et godt øyne for motiver. Det er hyggelig å høre at man får gode tilbakemeldinger fra fotografiene, sier hun fornøyd til nettavisen. Kalenderen kan fås kjøpt på Spar Tennevoll for 100 kroner.