Salangen-Nyheter

Lavangen IF på Norway Cup:

Lavangen slo Lyn

Både gutter og jenter i alderen 10 til 12 år fra Lavangen IF har siden fredag vært med å deltatt på Norway Cup på Ekebergsletta.

TENNEVOLL/EKEBERGSLETTA: Både gutter og jenter fra Lavangen IF har siden fredag vært på Ekebergsletta å deltatt på Norway Cup. Mandag vant de 3 - 2 over Lyn.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Fredag startet Norges største fotballcup; Norway Cup som finner sted på Ekebergsletta. Med på Norway Cup er gutter og jenter i alderen 10 til 12 år fra Lavangen IF. De har til nå spilt 2 kamper, og vunnet en av de. – Mandag vant de 3 - 2 over Lyn, forteller reiseleder Oddveig Johansen til nettavisen.

Pølsefest med Borgen

Den forrige kampen var mot Stange hvor Lavangen tapte 4 - 1. Laget har bodd på Vålerenga skole under cupen, og reiseleder Oddveig forteller at de har hatt et helt topp opphold så langt. – I morgen er vi blant de inviterte til pølsefest på rådhuset. Det er ordfører i Oslo som har utsendt invitasjonen, sier hun.

Gjengen fra Lavangen reiste fredag 27. juli til Oslo, hvor de skal være helt frem til fredag denne uken. Kaptein på fotballaget til Lavangen, Eyir Skavholm har også fått være med på åpningen av cupen og ble filmet av TV2.