Annonse
Salangen-Nyheter

Sparebank1 Nord Norge med:

Laveste boliglånsrente

Konsernsjef i Sparebank1 Nord-Norge, Jan-Frode Janson er glad for at banken nå kan tilby lav boliglånsrente. FOTO: MARIUS FISKUM

Konsernsjef i Sparebank1 Nord-Norge, Jan-Frode Janson er glad for at banken nå kan tilby lav boliglånsrente. FOTO: MARIUS FISKUM

SJØVEGAN/TROMSØ: SpareBank 1 Nord-Norge setter ned renta på ordinære boliglån med inntil 0,4 prosentpoeng. Nå tilbyr landsdelsbanken rekordlave 2,2 prosent rente til Unge LO-medlemmer. Dette er historiens laveste boliglånsrente.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

- Kampen om de nordnorske boliglånskundene er tøff og vi spisser tilbudet til våre kunder. Nå tilbyr vi historiens laveste rente på ordinære boliglån til nordnorske LO-medlemmer under 34 år. Ny pris til de unge LO-medlemmene er 2,2 prosent, sier Salangen- venn og konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank 1 Nord-Norge.

Skal lønne seg å velge nordnorsk

Sentralbanken satte i går ned styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. SpareBank 1 Nord-Norges svar på dette er et rentekutt på inntil 0,40 prosentpoeng for kunder med ordinære boliglån. Beskjeden fra konsernsjef Jan-Frode Janson er klar; det skal lønne seg å velge nordnorsk. - SpareBank 1 Nord-Norge er og skal være konkurransedyktig. Derfor setter vi ned renten på våre ordinære boliglån med inntil 0,40 prosentpoeng. Etter prisendringen tilbyr vi lån over 2 millioner kroner til en rente på 2,60 prosent, sier Janson.

Vær bevisst på pengebruken

Rekordlav rente betyr for de fleste reduserte kostnader til boliglånet. Konsernsjefen advarer mot å la seg friste til å øke forbruket. - Mange av våre kunder har det siste året satt av mer til sparing eller økt tilbakebetalingen på lånene sine. I perioder med lav rente kan det være lurt å kvitte seg med dyre forbrukslån. Vi anbefaler ikke kundene våre å bruke rentepengene til økt forbruk, sier Janson. Samtidig med kuttene i boliglånsrenten, reduserer SpareBank 1 Nord-Norge i gjennomsnitt betingelsene på innskudd med 0,29 prosentpoeng. Det vil bli sendt ut informasjon om renteendringen til bankens kunder onsdag 30. september. Renteendringen vil ha virkning fra 25. november 2015.

Annonse