Salangen-Nyheter

Peder Ingvaldsen (22) fra Salangen:

Ledet NHO-konferanse

Peder Ingvaldsen (22) fra Salangen er nå i Oslo å leder NHOs års-konferanse sammen med Alice Refsdal, som onsdag fant sted i Oslo Spektrum. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN/OSLO: Peder Ingvaldsen (22) fra Salangen var i går i Oslo å ledet NHOs års-konferanse sammen med Alice Refsdal.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Onsdag var NHOs års-konferanse avholdt inne i Oslo Spektrum, og foran de over 1300 som deltok på konferansen var utflytta salangsværing Peder Ingvaldsen som sammen med NRKs Alice Refsdal ledet konferansen.

Begynner i ny jobb på fredag

22 åringen fra Salangen har tidligere også vært en av programlederne i Salangen-Nyheters ungdomsprogram på web-tv, nemlig "Spotlight". Så erfaringen fra nyhetsredaksjonen i Salangen kom gått med under konferansen onsdag i Oslo. Til nettavisen forteller Peder at han ikke var særlig nervøs i går morges før han gikk på scena. – Jeg hadde kun sommerfugler i magen, men det har vært en utrolig spennende tid å forberede seg til dette. Jeg og Alice har jobbet kontinuerlig med forberedelsene siden november, og tirsdag hadde vi en liten generalprøve på scena her i Oslo Spektrum, sier Ingvaldsen. Etter jobben som konferansier for NHO så begynner han på fredag i ny jobb hos stortingsgruppa for Senterpartiet.