Salangen-Nyheter

Demovisning på Byggtorget:

- Ledningen skal bort

Byggtorget kjørte i går fagdag inne i hallen på Byggtorget. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Byggtorget Sjøvegan hadde invitert kunder og entreprenører til å ta å ta del i fagdagen med demovisning av ulike produkter levert av Milwaukee og Habo Norge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Byggtorget på Sjøvegan hadde i går onsdag fagdag med Milwaukee og Habo Norge som gav informasjon angående deres produkter. Daglig leder, Hans Jørgen Pedersen ved Byggtorget sier at en slik fagdag tiltrekker seg flere kunder. - Vi lever til Nor Team som er en stor entreprenør på Finnsnes, så har vi også mange små entreprenører som vi leverer til. Med fagdagen håper vi på å få inn flere kunder rundt i distriktene. Årsaken til vi har en del kunder er vel fordi de er fornøyd med oss, i tillegg til at de snakker med seg imellom, sier Pedersen til nettavisen.

Raymond Olsen kjører en demovisning av et av produktene fra Milwaukee. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Demovisning

Raymond Olsen er salgsrepresentant for Milwaukee i vårt område, og hadde sin egen avdeling inne i hallen på Byggtorget i går. Milwaukee produserer håndverktøy som blant annet batteridriller, sirkelsager, boremaskiner og bor. Han sier at i dag stiller det høye krav til innovativitet i forhold til driftstid, styrke og mindre verktøy. - Jeg er her i dag for å kjøre en demo av alt det Milwaukee har å tilby. Vi har som mål om å lansere 100 nye elektroverktøy i år. Det som er greia i dag er at ledningen skal helt bort, og det er kun batterimaskiner som teller. Milwaukee har rett og slett spurt håndverkerne om hva de egentlig vil ha så lager vi verktøyene i forhold til det, sier Olsen avsluttningsvis til nettavisen.