Salangen-Nyheter

Åpnet bobilplassen:

Legger bort riva

Tor-Arne Chruickshank kan senke skuldrene etter en hektisk åpningsdag. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Tor-Arne Chruickshank kan senke skuldrene etter en hektisk åpningsdag. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Gründeren bak Elvelund Camping, Tor-Arne Chruickshank kan legge i fra seg riva nå som han har offisielt åpnet bobilcampen ved U4 området. - Nå kan folk begynne å komme hit, sier han.

Publisert:

Annonse
Annonse

Tor-Arne Chruickshank åpnet fredag bobilcampen på U4- området ved sentrum av Sjøvegan. Han kan fortelle at her er det plass til 40 bobiler med tilgang til strømuttak, wc-tømming og vannfylling. - Nå har jeg jobbet hardt i en måned og det er bra å få det ferdig. At det er tett inntil sentrum og rett ved siden av havet så utgjør dette en ideell plassering av bobilcampen, sier Chruickshank og påstår at det er ikke mange som har en slik campingplass så nært sentrum. Leie betales til bensinstasjon Best like ved bobilplassen.

Alf og Elsa Sommerset brukte 90 dager i fjor i bobil, og de har store forhåpninger om å slå rekorden i år. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Når en kommer, kommer flere

En av de første som har lagt seg til på den nye bobilplassen er både Alf og Elsa Sommarset, og de har sannelig funnet seg til rette. - Når folk får vite at han har åpnet vil det bli veldig bra her, sier Alf Sommerset til nettavisen. De har plassert seg strategisk på U4 området for å hjelpe Tor-Arne. - Når folk ser at det står noen biler her vil det komme flere, sier Alf avslutningsvis til nettavisen.

Annonse