Salangen-Nyheter

Spesiell mening med innholdet:

Lenas eget påskeegg

Lena Lilleng er en kreativ frisør som har omtanke for mange, blant annet de som er rammet av kreft. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Lena Lilleng (bildet) på Salong Lilleng på Sjøvegan har gjort en ny vri på det tradisjonelle påskeegget. I stedet laget hun innholdet slik at det kommer Kreftforeningen tilgode.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lena er et menneske med et stort hjerte. - Ut fra at jeg har hatt mennesker i min nærmeste familie som har vært rammet av kreft, så tenket jeg at det gikk an å gjøre noe med påskeegget i år. I stedet for å fylle egget med masse godsaker, som kanskje ikke er av det sunneste slaget, for godterier får vi jo nok i oss i påsketiden uansett, så tenkte jeg, hvorfor ikke gjøre noe som kunne komme Kreftforeningen tilgode i kampen mot kreft. Så satte jeg et påskegg på bordet her i salongen, der jeg med salongen har bidratt, sier den engasjerte frisøren.

Oppfordring.

Nå går Lena ut med en oppfordring til andre næringsdrivende i Salangen. - Jeg kan jo ikke si hva andre næringsdrivende skal gjøre, men jeg synes jo dette er en god idè og når innholdet av påskeegget skal gå til en så viktig sak, og kan være med på å hjelpe mennesker som har fått denne sykdommen, så blir man varm rundt hjertet. Det å bli kreftsyk er en alvorlig sak, og jeg vet jo at det er flere nå som blitt frisk etter en slik sykdom, og det har med blant annet med forskning å gjøre, noe folk har bidratt til gjennom ulike innsamlinger, avslutter Lena Lilleng med et varmt smil.

ANNONSE
Annonse