Salangen-Nyheter

Klart for danseweekend:

Leverer fra øverste hylle!

Det er bare å finne frem godfoten når Fjellkysten Gjestehus arrangere danseweekend. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Det er bare å finne frem godfoten når Fjellkysten Gjestehus arrangere danseweekend. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SOLØY: Arctic Band og duoen Marius og Kim vil bringe frem dansegleden til gjestene som besøker Fjellkysten Gjestehus i slutten av september, når det blir arrangert danseweekend.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er bare å finne frem danseskoen når dansebandet Arctic Band og duoen Marius og Kim spiller opp til dans på Fjellkysten Gjestehus i slutten av september. Jan Johansen fra Arctic Band lover bra danseforhold på Fjellkystens store dansegulv og i nyoppussede lokaler. - Vi gleder oss veldig, vi er i god form og klare til å levere fra øverste hylle. Jeg håper det kommer mange danseglade mennesker fra både fjernt og nært. Kanskje vi til og med vil spiller noen nye låter, men jeg tørr ikke å love noe, sier Johansen og lover en musikalsk helg på Fjellkysten.

Kroppen er restaurert

I tillegg til Arctic Band vil også duoen Marius og Kim spille fra scenen. - Det er to kjekke karer og venner av oss. De har mye fint i bagasjen når det gjelder musikk, sier Johansen. I begynnelsen av august røk akillessenen til Jan Johansen under alt festivalstresset på «Dans i Karlsøy», likevel stopper ikke det han fra å holde seg unna dansegulvet. - Nå er kroppen restaurert etter det som skjedde sist. Om føttene henger med resten av kroppen vil jeg kanskje lure meg ut på gulvet og svinger meg litt, sier Johansen og ler.