Salangen-Nyheter

Salangstrimmen 2016:

- Like rundt hjørnet

Hilde Anita Nyland forteller at det er vanligvis de kommende dager folk melder seg på skirennet. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SELJESKOGEN: Salangstrimmen 2016 er like rundt hjørnet den 10.april, og det er 37. gang den arrangeres fra Seljeskog til Øvre Salangen. - Jeg minner folk om at det lønner seg å melde seg på nettet før selve rennedagen, sier komitémedlem Hilde Anita Nyland.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangstrimmen starter i Seljeskogen med innkomst i Øvre Salangen. Løypa er 23 kilometer lang med premieutdeling på grendehuset, Åsheim, etter rennet. Dette er den 37. gang rennet blir avholdt og arrangeres i samarbeid mellom idrettslagene, Øvre Salangen Idrettslag, Salangen IF Ski og Seljeskogen IL. - Det er ikke mange dagene til Salangstrimmen. Det er så og si kun preparering av løypene som gjenstår, men vi skal love at det skal bli et bra renn i år. Jeg håper på at det blit godt vær på søndagen, sier komitémedlem Hilde Anita Nyland til nettavisen.

Påmelding snarest

Nyland påminner skientusiastene til å melde seg på nettet, salangstrimmen.no, før rennedagen på grunn av at det vil koste ekstra å medle seg ved startstreken. - De som vet til Salangstrimmen vet om dette. Allikevel, om en vet at man skal delta på salangstrimmen lønner deg seg å melde seg på snarest, ellers vil det koste ekstra. Det skal nevnes at det er fortsatt mulig å melde seg på ved start startstreken uten å melde seg via nettet, fortsetter Nyland.

Flotte premier

Det trekkes pengepremier blant alle dame- og herreløperne som går i konkurranseklassen fra 13 år og oppover. Det trekkes også blant alle som melder seg på som familie eller de som deltar i trimklassen. - Vi har mange flotte premier. Som vanlig har vi fått et hotellweekend for en familie på hotell i Harstad med inngang til Grottebadet, sponset av Scandic Hotell.  Vi har også fått muligheten til å dele ut millionfiskpass, avslutter Hilde Anita Nyland.