Salangen-Nyheter

Gjorde morgenmøtet lystig:

Litt glede i arbeidshverdagen

MORRO: Det var en gøyal stund for Cecilie Kristiansen og elevene hennes fredag morgen. FOTO: PRIVAT

MORRO: Det var en gøyal stund for Cecilie Kristiansen og elevene hennes fredag morgen. FOTO: PRIVAT

HAMNVIK: Lærer ved Ibestad skole Cecilie Kristiansen hadde sammen med elevene sine bestemt seg for å gjøre fredagens morgenmøte med elevene til et lystig et.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Seansen fant sted fredag morgen klokken 09:00 på den digitale læringsplattformen Teams.

Kristiansen hadde sammen elevene avgjort at de skulle kle seg ut i morsomme kostymer og parykker for å gjøre møtet morsommere.

- Forrige fredag hadde jeg på en annen parykk for å sprite opp stemningen og for å gjøre noe morsomt ut av det. Jeg vet ikke om jeg skremte dem, men det ble god stemning og mye latter, forteller Kristiansen om forrige ukes parykkstunt.

Kollektivt fant læreren og elevene ut at dette var noe de ville prøve på nytt. Dermed ble morgenmøtet en suksess.

- Noen hadde puttet på seg en rosa morgenkåpe. Jeg har utfordret dem til å finne et påskerelatert plagg. Det skaper litt glede i denne uvante situasjonen, sier hun og refererer til korona-situasjonen i samfunnet.

Hun mener fredagens stunt var med på å lysne stemningen for mange.

- Det er mye negativitet og dysterhet i mediebildet. Det er klart at det nok er en overgang for disse elevene å skulle bli kaste inn i noe som er nytt og skremmende. Dette var nok med på å skape bedre stemning, sier hun.

PARYKK: Det var en ganske stor og rød parykk som møtte elevene på morgenmøtet mellom lærer og elever fredag morgen. FOTO: PRIVAT

Annonse