Salangen-Nyheter

Team Lavangen stiller sterkt:

Lokallaget vokser!

Bente Synnøve Norbakken er igjen klar for fylkeslekene i Bardu. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

TENNEVOLL/SETERMOEN: Like sikker som høsten nærmer seg blir de årlige Fylkeslekene for funksjonshemmede arrangert i Bardu. Team Lavangen med Bente Synnøve Norbakken i front står nok et år beredt, nå med en ny på laget.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Også i år står det klart til fylkesleker i friidrett, boccia og svømming i Fylkeslekene for funksjonshemmede. Rammen rundt arrangementet er Bardus idrettsanlegg, der alle aktivitene vil foregå. Nettavisen har årlig fulgt med det lokale laget fra Lavangen, med glade Bente Synnøve Norbakken i spissen, og hun forteller at det nå gjenstår hardtrening før neste helg. – Jeg har plagest litt med en skulder, men det stopper ikke meg fra å bli med på fylkeslekene i år. Vi har stort sett kontroll, og prøver å få inn de siste treningsøktene før leken starter, sier Norbakken stolt til nettavisen.

Nytt av året

Bente bemerker de har mest kontroll på «kast med liten ball»-øvelsen, og er sikker på at de skal gi god konkurranse, men det er to store ting som er nytt for Team Lavangen i år. – Vanligvis har vi deltatt på svømming kun for kvinner, men i år ville en av mennene på laget bli med og representere Team Lavangen på herresiden. Vi har også en ny ekstra deltaker med oss i år som kanskje blir en fast medlem framover, sier Bente fornøyd. Hun skal selv delta på svømming og 100 meter baneløp for kvinner, og har kun én oppfordring til alle leserne til nettavisen. – Kom og bli med, og heie på deltakerne under fylkeslekene!. Da må man heie på alle. Det er det som kalles for «fair play», avslutter Bente med et smil.