Salangen-Nyheter

Ble årets lokallag i Troms FrP:

Lokalparti fikk pris

Lavangen FrP er kåret til det beste lokallaget i Troms FrP i 2011

TENNEVOLL: På kort tid har Lavangen sitt nyetablerte lokallag i Frp fått en del oppmerksomhet for den jobben de har gjort. Under Troms FRP`s årsmøte ble lokallaget i Lavangen kåret til årets lokallag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Prisen fikk lokallaget i Lavangen for sitt arbeid med etableringen av Lavangen Frp og det engasjementet de har vist etter etableringen. Lavangen Frp har siden oppstarten vokst jevn og trutt, de gjør seg bemerket i fylket for sin jobb og sitt engasjement i de saker som de er opptatt av.

Medlemmer

Kommunestyrerepresentant og tidligere ordførerkandidat, Lill Kristin Nilsen ble kåret til den andre beste medlemsververen i fylket. Hun ble også valgt som en av Troms Frp`s delegater til landsmøtet senere i år. Dette er noe hun setter stor pris på. Og Lavangen Frp er glad for at et lite parti i en liten kommune blir sett og hørt blant resten. De opplever også å bli hørt i alle sine hjertesaker og at takhøyden i partiet er stor.

Samer

Det er en kjensgjerning at samepolitikken ikke har vært den mest hørte i partiet, men slik er det ikke lenger. Den store takhøyden gjør at alt kan diskuteres og alle blir hørt. Det føler i allefall Lavangen Frp som bare har fått positive tilbakemeldinger fra de andre lokallagene. De er i allefall sikker på en ting, de skal fortsette den jobben de har gjort og skal jobbe videre for å gjøre Lavangen til en god kommune å bo i, og en kommune folk vil bo i. - Vi vil jobbe for å ta vare på våre medlemmer og kanskje enda til øke antallet medlemmer i kommunen enda mer, sier Lill Kristin Nilsen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse