Salangen-Nyheter

Fredag ettermiddag:

Løp i Sjøvegans gater

Erik Lomås vant kontrollert løpet i Sjøvegans gater. FOTO: HÅKON NYGÅRD

Erik Lomås vant kontrollert løpet i Sjøvegans gater. FOTO: HÅKON NYGÅRD

SJØVEGAN: Årets utgave av Millionfiskløpet ble fredag arrangert i Sjøvegan- sentrum. Mange trosset det kalde været, og løp igjennom Sjøvegans gater.

Publisert:

Annonse
Annonse

Selv om været var kaldt og surt, var det rundt 40 påmeldte på årets Millionfiskløp. De oppmøtte løp på fredag rundt en ca. 600 meter lang løype igjennom Sjøvegan sentrum. For de minste var det en runde, for mosjonister var det to, og for de som ble tatt tid på, var det to eller fire runder.


Lomås vant

Blant de 40 løperne, var det kun et fåtall som meldte seg på det fire runder lange løpet med tidtakning. Av de som meldte seg på, var det Erik Lomås fra Salangen som trakk det lengste strået. Med en tid på 7 minutter og 16 sekunder, slo han alle i løpet. De tre beste i alle klassene fikk medalje, og alle barna fikk medalje.


Gøy å løpe

Brynjar Sagerup, som løp barneløpet på en runde, var meget fornøyd med løpet: - Det var gøy, sier han. Han synes også det var litt langt, men det var ingen hindring: - Det var litt langt ja, men det var ikke noe særlig tungt. Han forlot konkurransen med en god opplevelse, og en medalje rikere.

Brynjar Sagerup var fornøyd med årets Millionfiskløp. FOTO: VEMUND MATHIESEN