Annonse
Salangen-Nyheter

Innbygger om nedleggelsen av lensmannskontoret:

- Løpet er nok kjørt!

Jens Viktor Steinsund tror nok at løpet er kjørt i forhold til å beholde Salangen lensmannskontor. FOTO: ANE ESTIL

Jens Viktor Steinsund tror nok at løpet er kjørt i forhold til å beholde Salangen lensmannskontor. FOTO: ANE ESTIL

SJØVEGAN: Innbygger i Salangen, Jens Viktor Steinsund (bildet) er kjent for å ha meninger om det meste, nå reagerer han på avgjørelsen om å legge ned lensmannskontoret i Salangen. - Vi står maktesløse som innbyggere i denne saken, sier Steinsund frustrert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Uenigheten mellom politidirektoratet og ordføreren i Salangen er ikke over. Jens Viktor Steinsund er redd løpet er kjørt. - Det er skremmende at byråkratiet ikke har klart å gjennomskue bløffen til utvalget ledet av Arnold Nilsen, sier Steinsund, og legger til at ordførerene i Ibestad og Harstad har hatt en viktig rolle i at lensmannskontoret ble opprettholdt i Hamnvik i Ibestad, siden de har sittet i utvalget ilag med Arnold Nilsen. Han stiller seg spørsmålet om hva Ibestad kommune skal med et lensmannskontor, siden de bare har ca. 800 inbyggere å tjene. - Hva skjer med lensmannen der ute når han blir pensjonert? Da er det ingen som kommer til å søke seg til lensmannskontoret på Ibestad for å jobbe, tordner Jens Viktor.

Mangel på kunskap

Salangen kommune har ikke blitt inkludert i prosessen, og etter å ha sett hva byråkratene har skrevet er Steinsund helt enig med ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo som skal anke saksbehandlingen. Dette mener han er nytteløst, da saken egentlig allerede er avgjort. - De som har bestemt dette, av byråkratene vil ikke komme til å endre sin avgjørelse, for da vil de tape ansikt, sier Steinsund, som også mener dette er blitt en rent politisk sak. - Dette er bare bløff!, sier Jens Viktor Steinsund avsluttende.

Annonse