Salangen-Nyheter

Kan bli begynnelsen på noe større:

Loppetorg på senteret

Mary-Anne Winstanley (t.v.), Kari Rognsaa og May Torill Rotvik håper det er mange som ønsker å benytte seg denne muligheten. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Med hennes ønske om å skape mer i sentrum inviterer nå Mary-Ann Winstanley til Loppetorg inne på Strandsentret førstkommende lørdag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Førstkommende lørdag inviterer Mary-Anne Winstanley til Loppetorg inne ved torget på Strandsentret. Arrangementet er gratis og hvem som helst kan ta med både nye, brukte, gamle eller nye ting som de ønsker å selge, dette gjelder også håndverk. Ettersom det er begrenset bordplass er det første mann til mølla, og salgsbordene er til fri bruk til de som har med ting de ønsker å selge.  6. klasse ved Salangen skole skal ha kafé under loppetorget. Loppetorget er åpent for alle, og er ikke dedikert til noe veldedig formål, altså en gylden mulighet til å tjene seg en slant, mens man samtidig får ryddet i skuffer og skap i tillegg til å være med på noe koselig og sosialt.

Håper på noe regelmessig

Winstanley forteller til nettavisen at hun lenge har ønsket å få til noe slikt og håper at Loppetorget kan bli en regelmessig ting. - Vi håper å få til dette en til to ganger i måneden, men det blir spennende å se til helga. Dette er jo noe vi ønsker å gjøre for å skape litt mer liv inne på Strandsentret. Lørdagen blir forhåpentligvis bare en begynnelse på noe som kan vokse seg større, forteller en håpefull Anne-Mary Winstanley til nettavisen.