Salangen-Nyheter

Øvre Salangen Revylag arrangerer:

Loppis på Åsheim!

Har du mye strikketøy kan du kanskje tjene deg noen kroner. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ØVRE SALANGEN: Pakk ut av skapene og tøm bagasjerommet, nå som Øvre Salangen revylag arrangerer bord og bagasjerom's loppis på grendehuset Åsheim lørdag 10.september kl. 11.00.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Øvre Salangen revylag oppfordrer folk om å tømme klesskapene og finne frem bagasjen når de arrangerer Bord og bagasjerom's loppis. - Konseptet er å få ryddet klesskapet eller boden. Eller kanskje noen har noe liggende som kanskje andre kunne tenkt seg å ha. Kanskje enkelte har en hobby, som å strikke eller bake noe som de kunne ha tenkt seg å tjene noen kroner på, sier Tonje-Helene Gundersen til nettavisen. Hun sier til og med at det er allerede mulig å begynne på julehandelen på Åsheim grendehus.

Støtt en god sak

Tonje-Helen forteller at dette ble allerede bestemt i fjor om å arrangere flere slike aktiviteter for å få øke inntekten til Åsheim grendehus. - Vi tenkte at vi skulle starte høsten med litt loppis, noe som kanskje  passer perfekt nå som det er et nytt skoleår og kanskje noen trenger litt ekstra klær til barna sine, sier Gundersen til nettavisen.

Eget bord

Om du skulle ønske å ha et eget bord koster det 200 kr. eller 100 kr. for salg ut av bagasjerommet. Pengene går til grendehuset på Åsheim i Øvre Salangen. Revylaget vil også ha kafé med servering av mat og drikke.

Påmelding for salg skjer til: Tonje-Helen Gundersen, 982 32 575 innen onsdag 07.09.16.