Salangen-Nyheter

UL Fremad inviterer:

Lørdag er det basar

– Vi oppfordrer alle sammen til å komme å støtte laget vårt og pengene vil gå til driften av grendehuset her, det blir en trivelig ettermiddag med julegrøt og masse gode hjemmelagde kaker, oppfordrer medlem av UL Fremad, Anne-Lise Myrland.

RØRBAKKEN: Førstkommende lørdag inviterer UL Fremad sin årlige julebasar på Rørbakken Grendehus. Her blir det blant annet trekking av det store julelotteriet, tombola og en rekke fine gevinster.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I tradisjon tro inviterer UL Fremad til sin årlige julebasar inne på Rørbakken grendehus førstkommende lørdag. Dørene åpner klokken 17:00 og det vil bli salg av god julegrøt med mandel i, pølser, brus og ikke minst kaffe og kaker. Her skal det også trekkes vinner av det store julelotteriet, i tillegg til at det blir tombola. Dette er en gylden mulighet for alle sammen å komme for litt sosial hygge, litt spenning og ikke minst en forsmak på jula. For de som ikke kan komme men som har lyst til å være med å støtte ungdomslaget så kan man få kjøpt lodd via vipps til nummer 922 86 477 så blir loddene registrert, men det kan være lurt å skrive at det er for lodd til julebasaren. – Vi oppfordrer alle sammen til å komme å støtte laget vårt og pengene vil gå til driften av grendehuset her, det blir en trivelig ettermiddag med julegrøt og masse gode hjemmelagde kaker, oppfordrer medlem av UL Fremad, Anne-Lise Myrland.