Salangen-Nyheter

Salangen husflidlag inviterer:

Lørdag er det julemesse

Medlem i Husflidlaget, Martha Johansen synes det er helt utrolig at det er så mange utstillere som ønsker å være med på deres julemesse. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Førstkommende lørdag arrangerer Husflidlaget sin årlige julemesse i kulturhuset. Her vil det finnes mange flotte håndlagde julegavetips i tillegg til åpen kafé.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I tradisjon tro holder Salangen Husflidlag sin årlige julemesse. I år finner messa sted lørdag, 9. desember inne på kulturhuset. Medlem i husflidlaget Martha Johansen forteller at det i år har vært så mange utstillere som har ønsket bord på julemessa at de har vært nødt til å avvise enkelte som har ønsket å selge sine produkter på messa. - Vi har i alt tretten utstillere i år, og noen av dem har flere bord. På messa vil man kunne finne mange spennende hjemmelagde artikler, både håndarbeid, tresløyd, barneklær, smykker, malt porselen, malerier og forskjellige bakverk, forteller Martha Johansen til nettavisen.

Utstillere fra fjern og nær

Salangen husflidlag er et lite lag som består av kun ti medlemmer, og Martha synes det er helt utrolig at det er så mange som ønsker å være med å delta på deres julemesse. - Det kommer utstillere fra både fjern og nær, både folk fra Narvik, Finnsnes, og Bardufoss, i tillegg til noen fra våre nabokommuner, og salangsværinger, sier Martha fornøyd. Dørene åpner for publikum klokken 10.00 førstkommende lørdag, og varer til klokken 16.00 I tillegg vil det være salg av både kaffe og kaker i kafeen, og fra klokken tolv vil det være anledning å kjøpe seg et fat med hjemmelaget lapskaus. Som vanlig er det gratis inngang.