Salangen-Nyheter

Vær med å støtt Trollstien:

Lørdag selger de trolløyer

Både på Extra SJøvegan og på Strandsenteret vil drilltroppen være utplassert og selge trolløyer. Inntektene går både til drilltroppen og til Trollstien. Siv Heidi Rognmo forteller at det er gode vinnermuligheter ettersom det bare er 600 trolløyer og flere flotte pengepremier helt opp til 10.000 kroner.

SJØVEGAN: Lørdag vil drilltroppen stå på Sjøvegan å selge trolløyer. Trolløyene koster hundre kroner stykk, hvorav en av de er verd hele 10 000 kroner! Dette er et initiativ med formål å støtte opp om både drilltroppen og Trollstien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Salangens egen Trollsti er en populær severdighet både for de helt lokale og for folk utenbygds fra, både store og små. En av trollkjærringene bak denne spennende løypa er Siv Heidi Rognmo, hun kan fortelle at de nå ønsker å få inn midler både for å utføre vedlikehold og for å utvikle stien videre. – Det er et utrolig artig prosjekt, og vi har mange spennende planer fremover. Dessverre så har det seg ofte slik at tid og finansiering setter sine begrensninger, noe vedlikehold kreves og vi har også i planene om å bygge en bro basert på den kjære folkefortellingen De Tre Bukkene Bruse. Vi har også fått opp ett edderkoppnett som vi håper å kunne engasjere unge til å være med å lage litt etterkopper til, forteller Rogmo, og avslutter med å oppfordre alle til å være med å støtte opp om både Trollstien og Drilltroppen.