Salangen-Nyheter

Åpningen av kunstgressbanen:

Lover SMELL !

Hele Salangen kommer til å få merke at kunstgressbanen på Idrettsheia blir offisielt åpnet den 8.oktober. Til jobben med å lage smell, er det Jens Viktor Steinsund og co. som er satt til.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2008 kl 00:00

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

På bildet:

Morten Andersen (t.v) og Jens Viktor Steinsund (t.h) er begge glad i fyrverkerier.

Som kjent vil den 8.oktober være den offisielle åpningsdagen for kunstgressbanen på Idrettsheia. Mange ting står på programmet for markeringen. Men en ting er garantert sikkert. Hele Salangen vil få merke at arenaen blir åpnet. Det skal fyrverkeri-entusiast Jens Viktor Steinsund med hjelpere sørge for.  - Jens Viktor med flere skal sørge for at det blir en skikkelig smell klokken 18.00 når vi starter åpningsprogrammet. Det kunne leder i SIF Fotball, Ronald Martinsen fortelle under gårdagens program av "Midt på dagen" på Innlandet Nærradio og Salangen-Nyheter's WebTV.Spesielt

Det er ukjent for nettavisen hva slags fyrverkerier mannen fra Skårvika vil bruke når fotballbanen skal åpnes. Men kjenner vi han rett i fra nyttårsaften og slike arrangementer, så vil det bli stort og minnerikt ! - Det gjenstår å se. Det er bare å oppfordre flest mulig mennesker om å komme på Idrettsheia onsdag 8.oktober, så vil man få se, sier en spent fotballsjef i SIF, Ronald Martinsen.

Foto: Jon Henrik Larsen