Salangen-Nyheter

Myke ledd i Salangshallen:

Luftig oppvisning

De minste turnerne sjarmerte publikummet. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Det var myke ledd og store hopp inne i Salangshallen onsdag kveld da Salangen IF Trun hadde sin årlige våroppvisning. Publikum ble imponert over de dyktige turnere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen IF Turn arrangerte sin årlige våroppvisning med fullt show fra alle turnere i laget. Turnene viste frem sine luftige svev og andre ulike akrobatiske nummere. Kvelden startet med en innmarsj av de minste deltakerne som sjarmerte hele publikum med hopp og salto på madrassene. Det var foreningens leder Hedvig Kristensen, som ledet kvelden. Natalie Bendigtsen (11) sier at hun har drevet med turn siden hun var bare tre år gammel og hun gleder seg allerede til høsten igjen. - Det er spennende med turn, i tillegg som jeg liker å opptre, sier hun fornøyd etter oppvisningen.

Natalie Bendiktsen var veldig fornøyd etter våroppvisningen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Gutte-tropp

I starten av oppvisningen ble publikum introdusert for turngruppas nye guttetropp. Det var en kjempe sprek guttegjeng fra KOA i Salangen som bare har drevet på med turn i fra januar. Det skulle man ikke tro etter deres fantastisk opptreden.

Kaffe og kaker

I år gikk hele visningen i et kjør uten pause, dette var for at de minste skulle få komme seg til sengs før ni. Det var likevel lagt opp for mulighet til å få kjøpt kaffe og kaker for å støtte turnlaget. Dette var noe som publikum benyttet seg mye av, noe som gjorde at det ble gode inntekter i kassa til nytt utstyr.