Annonse
Salangen-Nyheter

Lokalvert-kurs starter:

Lyst å bli lokalvert?

Senja Næringshage ønsker deg på lokalvertkurs på Fjellkysten 16.oktober. Søknadsfrist i dag 7.oktober.

Senja Næringshage ønsker deg på lokalvertkurs på Fjellkysten 16.oktober. Søknadsfrist i dag 7.oktober.

SJØVEGAN/FJELLKYSTEN: Senja Næringshage går i gang med nye kurs for deg som ønsker å formidle kunnskap om vår region til besøkende. Påmeldingsfristen er idag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Alle som ønsker det kan delta på kurset som går av stabelen på Fjellkysten Gjestehus 16.oktober. Søknadsfrist er i dag 7.oktober. - Vi starter en gruppe i Astafjord/ Bardu-området, for Salangen, Lavangen, Gratangen, Ibestad og Bardu, og en gruppe i Midt-Troms-området. Vi bruker da de samme foredragsholderne på begge kursene, informerer Stig Stokkland i Senja Næringshage.

Tidligere

I 2009 var det holdt kurs i Astafjord-området, og etter flere forespørsler, velger de nå å kjøre nye kurs. Hovedmålgruppen for kurset vil være reiselivsbedrifter, handels- og servicenæring forøvrig, offentlige servicekontor, kulturkontor og andre som er i kontakt med turister og tilreisende. Det er spennende innhold i kurset hvor en fjerdedel består av kursing i verstkap/servicerollen, og tre fjerdedeler består i å øke kunnskap om regionen.

Mål

- Vi ønsker å fremme kunnskap om alle våre små og store turistperler, og at våre "lokalverter" skal kunne formidle med stolthet det vi har å by på, sånn at flere vil besøke oss, og at de som kommer vil være lenger, komme igjen og sende andre hit når de kommer hjem, avslutter Stokkland.

Annonse