Salangen-Nyheter

- Må bli bedre markedsført

Havnefogd for hurtigbåtanløpene til Salangsverket, Torstein Sørensen (bildet) er klar i sin tale. Det må bedre markedsføring av hurtigbåtruten i framtiden, ettersom fylkestinget i går vedtok og opprettholde ruten fram til i 2009.Hør radioreportasje til saken! (Brukt i "Midt på dagen" 12.juni)

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På bildet:

Havnefogd Torstein Sørensen har tro på bedre markedsføring.

Den gledelige nyheten om at hurtigbåtruten mellom Salangsverket og Harstad kom i går, så har også meningene kommet fram. En av dem som er tilhenger av det å satse på framtiden, er havnefogd for hurtigbåtanløpene på Salangsverket, Torstein Sørensen. - Jeg synes det er kjempebra at vi fikk opprettholde ruten. Men jeg håper på lengre tid at vi kunne fått ruten på fast basis, istedet for disse prøveperiodene på noen år, sier Sørensen ovenfor nettavisen. Han har tro på at ruten mellom Salangsverket og Harstad har livets rett, og mer til dersom den bare blir markedsført godt nok. - Ja, nå er det jo opp til Hurtigruten Group å få markedsført ruten mer enn i denne forrige prøveperioden, for å nå ut til de som kan være interessert i å bruke båten. Og de er det mange av, konkluderer Sørensen.

God nok markedsføring

Direktør for ferge og hurtigbåt i Hurtigruten Group, Bjørn Laksforsmo mener ruten er godt markedsført slik den er, men at det må være opp til næringsliv og bruke ruten, og på den måten få markedsført ruten mer, tror Laksforsmo. Han forteller ovenfor nettavisen at det er trangt med økonomi i selskapet for å kunne legge opp til de store markedsføringsprosjektene i framtiden.

Foto: Jon Henrik Larsen