Salangen-Nyheter

Møt Ottar Brox:

- Må bli ferdig med boka

Per Gustav Nilsen (t.v.), Aasa Utstøl, Svein-Magne Forsgren, sammen med Frode Hansen håper på å bli ferdig med bøkene til Brox før han ankommer Salangen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Salangen Sosialistiske Venstreparti inviterer alle som er samfunnsengasjert til å møte Ottar Brox i neste uke når han kommer til Lysthuset i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Aasa Utstøl er leder i Salangen Sosialistiske Venstreparti og er oppslukt i den nye boka til Ottar Brox «På vei mot et postindustrielt klassesamfunn». Hun sier at hun håper på å bli ferdig med boka til neste uka når forfatteren selv kommer til Salangen. - Dette er en mann som kan sitt fag. Han er engasjert kar som er veldig flink til å skrive. Jeg gleder meg til å møte han når han kommer, sier Utstøl mens hun blar videre i boka. Ottar Brox er en norsk samfunnsforsker og politiker, og han har skrevet mange populærfaglige bøker og artikler.

- Han har mye viktig å si

Utstøl sier at de er veldig heldig som klarte å få han til å ta turen til Salangen. - Vi ønsker jo det fordi han har så mye viktig å si oss uansett hvilket parti du er i. Han skal fortelle om hans nye bok som handler om hvordan vi kan unngå å gå i mot et samfunn der det er større og større forskjeller mellom folk. Skal vi det må vi ta vare på de strukturene som gjør at vi ikke får økende ulikheter mellom folk i samfunnet, forklarer Utstøl til nettavisen. Han kommer torsdag kveld og da er det mulighet å stille en rekke spørsmål som han tar opp i fra bøkene hans. - Vi legger også opp rom for den gode praten etterpå som vi håper alle vil sette pris på, avslutter Utstøl til nettavisen.

Møte blir på Lysthuset torsdag kl 20.00.