Salangen-Nyheter

Posten flytter over veien:

- Må dra til Coop nå

Pressesjef i Posten Norge, Jon Eckhoff er veldig fornøyd med tidligere driver av post i butikk på Sjøvegan.

Pressesjef i Posten Norge, Jon Eckhoff er veldig fornøyd med tidligere driver av post i butikk på Sjøvegan.

SJØVEGAN: Det foregår omfattende endringer i forbindelse med Post i butikk på Sjøvegan. Nå skal Posten flytte fra Mazhars Grillbar til Coop Extra- butikken. - I løpet av året skal alt være klart, sier pressesjef i Posten Norge, Jon Eckhoff.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Posten Norge har inngått avtale med 845 steder om drift av post i butikk i fremtiden, og 75 av dem vil bli byttet ut med nye drivere. Blant annet i Sjøvegan der posten skal flytte over veien og inn til Coop Extra. - Med jevne mellomrom lyser vi ut konkurranser angående post i butikk. Både gammel og ny driver på Sjøvegan er utmerkede drivere, men det er en konkurranse å kunne drive post i butikk. Da var det Coop som gikk av med seieren denne gangen, og vi er fornøyd med måten de har drevet post i butikk igjennom alle år, forklarer Jon Eckhoff, pressesjef i Posten Norge.

- Kjeden som avgjør

De avtalene som gjøres nå har en varighet på 4 år med en mulighet for forlengelse. Daglig leder ved Coop Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk kommenterer at endringene vil ikke være på plass før fellesferien er over. - Det er kjeden som står bak avtalen og vi må bare hoppe på. Skulle ønske at de ventet til vi kom inn i nye lokaler. Nå må det gjøres en del renoveringer, men det får driften ta seg av mens jeg legger hovedfokuset på å gi de ansatte riktig opplæring, kommenterer Fossbakk til nettavisen.

Flyttingen utgjør nesten 20 meter med endring for innbyggerne. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Halvering av brev

Flere brev i dag sendes elektronisk og Jon Eckhoff er ikke bekymret for at teknologien vil gjøre posten foreldet.- Det er fortsatt et betydelig antall brev som posten sender hvert år, men det er en halvering av det som ble sendt i 1999 som var det året posten sendte mest brev. Det er helt klart at vi ikke sender like mye post nå som da på grunn av at teknologien går sin gang, avslutter presseansvarlig Jon Eckhoff til nettavisen.

Annonse