Salangen-Nyheter

De frivillige i Salangen-Nyheter

- Må få takke sponsorer

Sunniva Fosshaug (t.h) og Ranveig Aanes (t.v) var initativtakerne til sammenkomsten sist helg i Ibestad for de frivillige i Salangen-Nyheter.

I forbindelse med Salangen-Nyheters siste "Natt til Lørdag" sending samt sosialt samvær 2.-4.juli ønsker de frivillige å rette en stor takk til våre sponsorer som gjorde dette mulig.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Ble Ibestad Kommune og Fabelparken

Vi tenkte at det kunne være moro å ha sendingen fra et annet sted og bestemte oss fort for at vi kunne ha sendingen på Ibestad der flere av våre frivillige bor. Da vi tok kontakt med Fabelparken og fortalte om ideèn, tok det ikke lang tid før vi fikk klarsignal om at vi kunne ha sendingen derifra.

Planlegging og gjennomføring av sending

To frivillige har vært primus motor for innholdet til sendingen. Disse har ringt folk ved gjevne mellomrom for å få lokale aktører til å komme å fortelle om kommunen. Disse bidro på sendingen:

- Dag Sigurd Brustind - Ordfører i Ibestad Kommune

- Kjell Jakobsen - en av initiativtakerne til Fabelparken

- Asle Rudolf Fjeld Skardal - Artist/Musiker og leder av Rockebingen. Asle sang "en vakker sang". Serine Heggen Hansen sang "Stein på stein" fra Maria Mena i "Hver gang vi møtes" og      Vilde Alice Kvalnes sang "Den finste eg veit" av Hellbillies men med egen tekst.

- Søsknene Aas Hansen på trekkspill: Samuel, Amalie, Nikolai og Benjamin

- Harald Holte- leder av Ibestad Røde Kors

- Anne Halvorsen leste dikt fra diktoboka si. 

- Joakim Wagner Frantzen - fast lytter. Han bor i Brummundal og har besteforeldre på Rolløya

- Breivoll Marine Produkter - 3 laks. Gjestene som ankom Fabelparken fikk en smakebit av chilimarinert laks med isbergsalat og lyst brød. 

- Joker Hamnvik for tilbehøret til laksen

- Asvo Ibestad - 4 sekker ved

Salangen-Nyheter takker publikum som møtte opp å så sendingen vår. En stor takk rettes til Norsk Tunnellsikring for gjennomkjøring i tunnellen utenom åpningstidene slik at de som møtte opp i Fabelparken fra Andørja kom seg hjem igjen.

Vi må få rette en stor takk til de som var med å gjorde sendingen så bra. En stor takk til fotografene som stilte med premier: Aleksander Eeg og Beate Kiil Karlsen.

Sosialt samvær for de frivillige

Lørdag hadde de frivillige en flott formiddag i Hamnvik- sentrum ved Galleri Kafè. Vi kjøpte kaffe og kaker og satt ute på benkene ved kafeèn og nøt sola og selskapet. Vi spilte sjakk og hadde det virkelig koselig. Vi var der i rundt to timer og senere ble det grilling og sosialt samvær. Dette kunne ikke gjennomføres uten:

- Nord Norges Salgslag - Grillmat

- Coop Extra Sjøvegan- Grillmat

- Ingrids kjøkken - tilbehør til grillmaten, lokale og overnatting

- NorTrykk AS i Narvik- Gave

Vi frivillige hadde en helg som vi sent kommer til å glemme. Glede og latter er ordene som beskriver helga. Tusen hjertelig takk til alle dere som har gjort dette mulig. Ja-mennesker alle sammen og vi setter så stor pris alle som har vært med å bidratt!.

De frivillige i Salangen-Nyheter tar nå en velfortjent ferie og kommer tilbake 20.august med ny sending. Vel blåst alle sammen!